Učenci 6. b in 6. c razreda so ob koncu šolskega leta znanje, ki so ga pridobili pri pouku matematike, uporabili pri izvedbi končnega projekta. V skupinah so zasnovali svoje kavarne, jih opremili s pohištvom in sestavili cenik. Poiskali so cene pohištva, narisali tloris, naris in stranski ris svoje kavarne ter izračunali, koliko so porabili za opremo. Gostom kavarne so pripravili tudi Cenik z napitki.

 

Svoje kavarne so opisali tako:

Kavarna Pr’ kafjetarci ponuja veliko raznolikih pijač ter tudi nekaj prigrizkov. Kavarna je velika in ima tudi veliko miz ter tudi kavč v kotu. V kavarni Pr’ kafjetarci imajo najboljšo kavo v mestu.

Gabriel, Sven, Erik, Žodor, Oskar

 

Kavarna COFFEE IN A MINUTE je majhna kavarnica na robu mesta. Streže veliko različnih vrst pijač in kav, prodajajo pa tudi prigrizke. Ko vstopiš v prostor, te prevzame domačnost prostora. Veseli bomo, če boste prišli.

Nana, David, Lorin, Isabel

 

Ime naše kavarne je Starfish. Za pijačo ponujamo širok izbor kav, sadnih sokov in osvežilnih pijač. Za sladice ponujamo tortice, rogljičke, kremšnite, krofe ter toaste z različnimi kombinacijami. V kavarno lahko sprejmemo do 12 oseb in okna ponujajo razgled na morje.

Vanesa, Tinkara, Marinka, Sara & Marcel

 

Učiteljica: Maja Bulgin

Related Images:

(Skupno 171 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost