Po uspešni in zelo zasluženi uvrstitvi naše ekipe, ki jo sestavljajo Gaja Boltar, Ivana in Blaž Bagon, v “studijski” del tekmovanja, smo se 7. oktobra 2022 skupaj s skupino navijačic in navijačev z avtobusom odpravili na RTV Slovenija. Tam nas je v petek popoldan čakalo tekmovanje z ekipo OŠ Jakoba Aljaža Kranj. Pot do Ljubljane je bila prijetna in prav vsak na avtobusu je bil dobre volje, radoveden kako poteka tekmovanje na televiziji, kako zgleda notranjost studia in kako deluje voditelj. Seveda nas je vse zanimalo kako se bodo odrezali Solkanci. Naši Gaja, Ivana in Blaž so v svojih pričakovanjih ostajali skromni, treme, ki bi jih ovirala, nismo zaznali.

Po tem ko smo prispeli na RTV Slovenija, so nas televizijci otroškega in mladinskega programa prijazno sprejeli in nam razložili potek snemanja. Navijači in navijačice opremljeni s transparenti in navijaškim navdušenjem, so se posedli na tribuno vijoličnih, naši trije junaki pa so se s pomočjo voditelja pripravili na snemanje. Kmalu je šlo zares. Tekmovanje je bilo napeto. Močno smo navijali in se veselili vsake priborjene točke, v vseh delih tekmovanja. Gaja, Ivana in Blaž so delovali kot dobro usklajen tim, uspešno so preskakovali ovire.

Jutri bo na prvem programu RTV Slovenija ob 9.50 na sporedu oddaja Male sive celice, v kateri bodo naši vijolični pokazali kaj zmorejo in znajo tudi pred ekrani. Vabljeni k spremljanju. Ne izdamo pa vam njihovega končnega rezultata in uvrstitve.

P.s.: Za tiste, ki boste želeli pogledati oddajo v arhivu – povezava: https://cist-hudo.rtvslo.si/predvajaj/male-sive-celice/174908431

Barbara Stožir Curk, psihologinja in mentorica tekmovanja Male sive celice na OŠ Solkan

Priprave pred snemanjem.

Naši vijolični Ivana, Blaž in Gaja.
Spremljanje snemanja izza kamer.

Ob koncu tekmovanja z voditeljem Jušem Milčinskim.
Brez “gasilske” pred odhodom domov pa ne gre.

Related Images:

(Skupno 466 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost