V četrtek, 6.12.2017,  smo imeli 9.r  in  3.r  Tehniški dan –  igre, v katerem smo izdelali matematične igre in se spoznavali z raznimi drugimi  npr. družabnimi, športnimi in računalniškimi igrami. Devetošolci in tretješolci smo se razdelili v sedem skupin, kjer smo se med seboj spoznali in si tudi vneto pomagali.

V prvi skupini smo izdelovali kolesa sreče s poštevanko. V drugi skupini so izdelovali razne igre iz papirja za poštevanko, kot na primer žepne poštevanke, igrice s plonki, tangrame… Tretja skupina je obiskala vilo Bartolomei in se igrala različne družabne igre. 4. in 5. skupina sta izdelovali družabne igre za množenje in deljenje. V šesti skupini so devetošolci tretješolcem pokazali, kako se naredi računalniško igrico, katero so potem tudi igrali. V sedmi skupini so se pomirili v športnih disciplinah: v košarki, nogometu in pšenici, kjer so devetošolci vodili igro in mlajše učili pravila igranja.

Imeli smo se zelo lepo, stkala so se nova prijateljstva in dobili smo občutek, da smo mi devetošolciza mlajše naredili veliko lepega.

Ana Č. 9.r

Related Images:

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost