V petek, 1. 6. 2018, smo bili na Sončkovih malih olimpijskih igrah. Najbolj mi je bila všeč skakalnica. Dobila sem pravo opremo. Imela sem tri poskusne skoke. Na koncu smučarskih skokov smo dobili pašteto in diplomo. Tek je bil malo naporen, ampak diploma je bila lepa.Malo me je bilo strah, ko so se padalci spustili z letala na travnik. Vsi so občudovali našo zastavo. Ni mi bilo všeč zato, ker nismo šli na vse postaje. Organizatorju se bi rada zahvalila tako, da bi mu zaigrala šolsko predstavo. Bilo je zelo vroče, vendar se je splačalo. Zelo sem uživala.

Pia, 3. r

Na Sončkovih igrah mi je bilo zelo všeč na skakalnici zato, ker ko si se spustil, si se »spuznil« po travi navzdol. Takrat sem se počutila zelo veselo in bila sem vznemirjena. Sploh si nisem mislila, da se bo letalo na nebu spustilo navzdol. Prvič sem videla, kako se padalci spustijo z letala po nebu. Pohvalila bi organizatorja, ker je to pripravil za vse šolarje in otroke v vrtcih. Zelo sem uživala. Tekli smo in skakali na trampulinu ter metali žogo na koš.

Taja, 3. r

V petek smo šli v Novo Gorico na Sončkov dan. Všeč mi je bilo, ko smo šli na skakalnico, ko so se z letala spustila padala. Najbolj všeč mi je bilo na skakalnici. Ko sem se zadnjič spustil, nisem padel na rit. Zelo sem bil vesel, ko so mi podelili diplomo. Ogledali smo si jadralno letalo. Ko sem sedel v letalu, se mi je zdelo kot da letim po zraku. Potem pa sem komaj čakal, da sem na nebu zagledal padalce, ki so pristali na travniku. Preden smo šli na avtobus, smo se ustavili pri poligonu s kolesi in pri motorjih. Organizatorja bi pohvalil, ker nam je priredil tako lep dan. Vesel sem, da so nas povabili.

Liam, 3. r

V petek, 1. junija, smo bili na Sončkovih igrah v Novi Gorici. Najbolj mi je bilo všeč na skakalnici »Planici«. Dobili smo posebne obleke in smučke. Šli smo na posebno skakalnico, katero so močili, da se je drselo. Vsak je lahko šel trikrat. Tekali smo med zastavami od Sončka. Igrali smo odbojko. Prileteli so tudi padalci iz letala. Govoril sem tudi za radio in so me posneli. Šla je cela naša šola od prvega do četrtega razreda. Zelo smo se zabavali. Ko smo končali, smo odšli z avtobusom domov in šli na kosilo. Bil je poseben dan.

Mit, 3. r

Na športnem dnevu sem se imela zelo lepo, ker je bilo veliko aktivnosti in nekatere sem, kljub zlomljeni roki, lahko poskusila. Najboljša aktivnost mi je bil tek, ker sem tekla z učiteljico. Všeč mi je bil tudi poligon, ker sem skakala po blazinah. Všeč mi je bilo tudi, ko sem sedela v jadralnem letalu, ker so mi zaprli vrata in sem se počutila kot pilotka. Super mi je bilo, ker sem gledala svoje prijateljice, ki so skakale na skakalnici ter navijala za njih in mahala z zastavo. Zelo sem uživala v tem dnevu in mi je bilo tudi zelo všeč, ker sem sedela v dirkalnem avtu. To je bil zelo poseben dan, ker smo se vsi zabavali in je v Novo Gorico šla cela šola. Organizatorji so super organizirali in všeč mi je bilo tudi vojaško letalo in padalci.

Nika, 3. r

V petek smo šli v Gorico na olimpijske igre. Najprej smo odšli na skakalnico in to mi je bilo tudi najbolj všeč. Super mi je bilo, ko smo dobili priznanja. Izredno lepo je bilo, ker smo bili prvič in smo se vsi zelo zabavali. Pohvalila bi organizatorje, ker so se zelo potrudili za ta dan in učiteljicam, ker so nas peljale na ta dogodek.

Alja, 4. r

V petek sem najraje od vseh dejavnosti skakal na »mini Planici«. Všeč mi je bilo, ko sem se spustil po vzletišču. Rad sem tudi skakal na kanvasu in metal na koš. Prvič sem tudi igral mini golf. Bilo je zelo vroče, zato sem spil veliko vode. Imeli smo poligon, na katerem smo z majhnimi košarkarskimi žogami hodili po vrvi, skakali čez ovire in na koncu vrgli na koš. Po opravljenem teku okoli zastavic po travniku smo prejeli diplomo. Rad bi pohvalil organizatorje te prireditve, ker so naredili res čudovit prireditveni prostor, kjer smo se zabavali.

Anej, 4. r

Related Images:

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost